Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drowning at dawn Songtekst: let it go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drowning at dawn - let it go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drowning at dawn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drowning at dawn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it go .

Origineel

I used to be in love But not anymore I used to hope so Cause I'm trying so hard To get over you Oh, I just want this to fade Oh, I just want this to fade... Can you hear me calling ? Can you hear me calling ? I can hear them calling I can hear them calling Can you hear me calling ? Can you hear me calling ? I can hear them calling Let it go Let go, let go Let the real mee out So now I gotta let go, let go I just gotta breathe Gotta be myself again Oh I'm so tired of you Tired of you Don't wanna be with you Again I wanna stand on my feet again And stop leaning on feelings Stop leaning on feelings They were never real Oh, they were never real I can hear them calling I can hear them calling Let go, let go Let the real mee out So now I gotta let go, let go I just gotta breathe Gotta be myself again Let this go Let this go Let it go Let you go... Let go, let go Let the real mee out So now I gotta let go, let go I just gotta breathe Gotta be myself again Let go, let go Let the real mee out So now I gotta let go, let go I just gotta breathe... Let you go...

 

Vertaling

Ik was vroeger verliefd Maar nu niet meer Ik hoopte het altijd Omdat ik zo mijn best doe Om over je heen te komen Oh, ik wil gewoon dat dit vervaagt Oh, ik wil gewoon dat dit vervaagt ... Hoor je me bellen? Hoor je me bellen? Ik hoor ze roepen Ik hoor ze roepen Hoor je me bellen? Hoor je me bellen? Ik hoor ze roepen Laat het gaan Laat los, laat los Laat de echte mee naar buiten komen Dus nu moet ik loslaten, loslaten Ik moet gewoon ademen Moet weer mezelf zijn Oh ik ben je zo moe Moe van jou Ik wil niet bij je zijn Opnieuw Ik wil weer op mijn voeten staan En stop met leunen op gevoelens Leun niet meer op gevoelens Ze waren nooit echt Oh, ze waren nooit echt Ik hoor ze roepen Ik hoor ze roepen Laat los, laat los Laat de echte mee naar buiten komen Dus nu moet ik loslaten, loslaten Ik moet gewoon ademen Moet weer mezelf zijn Laat dit gaan Laat dit gaan Laat het gaan Laat jou gaan... Laat los, laat los Laat de echte mee naar buiten komen Dus nu moet ik loslaten, loslaten Ik moet gewoon ademen Moet weer mezelf zijn Laat los, laat los Laat de echte mee naar buiten komen Dus nu moet ik loslaten, loslaten Ik moet gewoon ademen ... Laat jou gaan...