Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dru bex Songtekst: what you are (electro pop mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dru bex - what you are (electro pop mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you are (electro pop mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dru bex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dru bex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you are (electro pop mix) .

Origineel

Don’t expect me to stand on a pedestal Like a statue made in an ancient world So come on, I don’t pose for that long See my face on a glossy magazine Glowing skin with a supernatural sheen But come on, they're hiding all my flaws So what is perfect anyway? To me it's like a lock and chain Showing off all of your unstained parts But I want all of What You Are So let me see that ugly side With all the dirty thoughts you hide Not scared to watch you bare what’s raw Oh, give me all of What You Are All of What You Are All of What You Are All of What You Are I’ll take you dirty, sexy, ugly: Perfect Perfect All of What You Are Dirty, sexy, ugly: Perfect Look me straight, look me deep into my eyes While I strip off the layers of your disguise So come on, all our walls will fall Feel the rush of release and drink it in Feel the folds of my not so porcelain skin So come on, oh baby, I’m no doll So what is perfect anyway? To me it's like a lock and chain Showing off all of your unstained parts But I want all of What You Are So let me see that ugly side With all the dirty thoughts you hide Not scared to watch you bare what’s raw Oh, give me all of What You Are I’ll take you dirty, sexy, ugly: Perfect All of What You Are So let me see that ugly side With all the dirty thoughts you hide Not scared to watch you bare what’s raw Oh, give me all of What You Are I’ll take you dirty, sexy, ugly: Perfect All of What you Are

 

Vertaling

Verwacht niet dat ik op een voetstuk sta Als een standbeeld gemaakt in een oude wereld Dus kom op, ik poseer niet zo lang Zie mijn gezicht in een glossy tijdschrift Een stralende huid met een bovennatuurlijke glans Maar kom op, ze verbergen al mijn gebreken Dus wat is perfect eigenlijk? Voor mij is het als een slot en een ketting Het laat al je onbesmette delen zien Maar ik wil alles van wat je bent Dus laat me die lelijke kant zien Met alle vieze gedachten die je verbergt Niet bang om te zien hoe je blootgeeft wat rauw is Oh, geef me alles van wat je bent Alles van wat je bent Alles wat je bent Alles wat je bent Ik neem je vies, sexy, lelijk: Perfect Perfect Alles wat je bent Vies, sexy, lelijk: Perfect Kijk me recht aan, kijk me diep in mijn ogen Terwijl ik de lagen van je vermomming wegstreep Dus kom op, al onze muren zullen vallen Voel de vlaag van bevrijding en drink het in Voel de plooien van mijn niet zo porseleinen huid Dus kom op, oh baby, ik ben geen pop Dus wat is perfect eigenlijk? Voor mij is het als een slot en een ketting Al je onbesmette delen laten zien Maar ik wil alles van wat je bent Dus laat me die lelijke kant zien Met alle vieze gedachten die je verbergt Niet bang om te zien hoe je blootgeeft wat rauw is Oh, geef me alles van wat je bent Ik neem je vies, sexy, lelijk: Perfect Alles van wat je bent Dus laat me die lelijke kant zien Met alle vieze gedachten die je verbergt Niet bang om te zien hoe je blootgeeft wat rauw is Oh, geef me alles van wat je bent Ik neem je vies, sexy, lelijk: Perfect Alles van wat je bent