Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drumfish Songtekst: when will you be with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drumfish - when will you be with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when will you be with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drumfish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drumfish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when will you be with me .

Origineel

Here we come and go again Repetition never seems to end Help me find a way to make amends It seems shades of green and blue and yellow blend Pleased to meet you, he said But the way the night has gone Id swear I will never see you again When will you be with me (Cause I dont see you) When will you be with me (Never want to hear you say) When will you be with me (Cause Im not fallin) Never gonna change my mind You know it happens all the time And its something I wont say (Im always trying to say that) That I need it this way Pleased to meet you, she said But the way the night has gone Its clear I wont be needing you again When will you be with me (Cause I dont see you) When will you be with me (Never want to hear you say) When will you be with me (Cause Im not fallin) Pleased to meet you, they said By the time the night has gone Theyll say the same thing over and over again When will you be with me (Cause I dont see you) When will you be with me (Never want to hear you say) When will you be with me (Cause Im not fallin)

 

Vertaling

Hier komen en gaan we weer Herhaling lijkt nooit te eindigen Help me een manier te vinden om het goed te maken Het lijkt alsof groen, blauw en geel zich vermengen Leuk je te ontmoeten, zei hij. Maar de manier waarop de nacht is gegaan Ik zweer dat ik je nooit meer zal zien Wanneer kom je bij me? (Want ik zie je niet) Wanneer zul je bij me zijn (Ik wil je nooit meer horen zeggen) Wanneer zul je bij me zijn? (Cause Im not fallin) Never gonna change my mind You know it happens all the time And its something I wont say (Im always trying to say that) Dat ik het op deze manier nodig heb Leuk je te ontmoeten, zei ze. But the way the night has gone is het duidelijk dat ik je niet meer nodig zal hebben. When will you be with me (Want ik zie je niet) When will you be with me (Ik wil je nooit meer horen zeggen) When will you be with me (Cause Im not fallin) Blij je te ontmoeten, zeiden ze Tegen de tijd dat de nacht voorbij is Zeggen ze steeds weer hetzelfde When will you be with me (Cause I don't see you) When will you be with me (Ik wil je nooit horen zeggen) When will you be with me (Cause Im not fallin)