Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: du blonde Songtekst: black flag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: du blonde - black flag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black flag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van du blonde! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van du blonde en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black flag .

Origineel

Show down baby, you'll fall in love again You can blame me for wondering, for wondering when You'll replace me for another invent In the morning black flag for the mourning Hell no, baby, no need to hesitate Tryina play me, I'll throw your, I'll throw your way Bullseye baby, I know your aim is true Keep it burning, red flag Here's iting for you All falls baby down to the riverside, and my pores baby, I'll burn my, I'll burn my pride Can you feel me? Oh, you should run alike I In the morning, black flag for the morning Why'd you do this? I thought that you know better, We've been through this You were (???) baby! Well said baby, now tell me something new You slay me with what you're saying, what you do Don't try me, 'cause I'm not in the mood (please don't try) In the morning, white flag, I surrender to you Packed up baby, I got a ticket booked But got a lot honey, I know you're, I know you're hooked on hurt Baby, you like to keep it blue In the morning black flag, I'll be mourning for you

 

Vertaling

Show down baby, je wordt weer verliefd Je kunt me de schuld geven omdat ik me afvraag, wanneer je je afvraagt ??wanneer Je vervangt me voor een nieuwe uitvinding 'S Ochtends zwarte vlag voor de rouw Hel nee, schat, je hoeft niet te aarzelen Tryina bespeel me, Ik gooi je, ik gooi je weg Bullseye schat, ik weet dat je doel waar is Houd het brandend, rode vlag Hier is iets voor jou Alles valt schat naar de rivier, en mijn poriën schat, ik verbrand mijn, ik verbrand mijn trots Voel je me? Oh, je zou hetzelfde moeten lopen als ik 'S Morgens zwarte vlag voor de ochtend Waarom heb je dit gedaan? Ik dacht dat je beter weet, We hebben dit meegemaakt Je was (???) schat! Goed gezegd schat, vertel me nu iets nieuws Je doodt me met wat je zegt, wat je doet Probeer me niet, omdat ik niet in de stemming ben (probeer het alsjeblieft niet) 'S Morgens, witte vlag, ik geef me over aan jou Ingepakte baby, ik heb een kaartje geboekt Maar ik heb veel schat, ik weet dat je, ik weet dat je verslaafd bent aan pijn Baby, je houdt het graag blauw 'S Morgens zwarte vlag rouw ik om je