Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dua lipa Songtekst: blow your mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dua lipa - blow your mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blow your mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dua lipa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dua lipa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blow your mind .

Origineel

I know it's hot I know we've got Something that money can't buy Fighting to fifths Biting your lip Loving too late in the night Tell me I'm too crazy You can't tame me, can't tame me Tell me I have changed But I'm the same me, old same me Inside Hey! If you don't like the way I talk, then why am I on your mind? If you don't like the way I rock, then finish your glass of wine We fight and we argue, you'll still love me blind If we don't fuck this whole thing up Guaranteed, I can blow your mind Mwah! And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah (Mwah, mwah, mwah, mwah) Yeah, I'm so bad Best that you've had I guess you're digging the show Open the door You want some more When you wanna leave, let me know Tell me I'm too crazy You can't tame me, can't tame me Tell me I have changed But I'm the same me, old same me Inside Hey! If you don't like the way I talk, then why am I on your mind? If you don't like the way I rock, then finish your glass of wine We fight and we argue, you'll still love me blind If we don't fuck this whole thing up Guaranteed, I can blow your mind Mwah! And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah (And tonight I'm alive, ain't a dollar sign) (Guaranteed, I can blow your mind, mwah, hey!) (And tonight I'm alive, ain't a dollar sign) (Guaranteed I can blow your mind, hey!) Tell me I'm too crazy You can't tame me, can't tame me Tell me I have changed But I'm the same me, old same me Inside Hey! Mwah! If you don't like the way I talk, then why am I on your mind? If you don't like the way I rock, then finish your glass of wine We fight and we argue, you'll still love me blind If we don't fuck this whole thing up Guaranteed, I can blow your mind Mwah! And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah And tonight I'm alive, ain't a dollar sign Guaranteed, I can blow your mind, mwah

 

Vertaling

Ik weet dat het heet is Ik weet dat we het hebben Iets dat geld niet kan kopen Vechten tot kwinten Op je lip bijten Te laat in de nacht liefhebben Zeg me dat ik te gek ben Je kunt me niet temmen, kan me niet temmen Zeg me dat ik veranderd ben Maar ik ben dezelfde ik, oude dezelfde ik Binnen Hallo! Als je de manier waarop ik praat niet leuk vind, waarom denk je dan aan mij? Als je de manier waarop ik rock niet leuk vind, drink dan je glas wijn op We vechten en we maken ruzie, je zult nog steeds blind van me houden Als we dit hele ding niet verpesten Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan Mwah! En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah (Mwah, mwah, mwah, mwah) Ja, ik ben zo slecht Het beste dat je hebt gehad Ik denk dat je de show aan het graven bent Open de deur Wil je wat meer Laat het me weten als je wilt vertrekken Zeg me dat ik te gek ben Je kunt me niet temmen, kan me niet temmen Zeg me dat ik veranderd ben Maar ik ben dezelfde ik, oude dezelfde ik Binnen Hallo! Als je de manier waarop ik praat niet leuk vind, waarom denk je dan aan mij? Als je de manier waarop ik rock niet leuk vind, drink dan je glas wijn op We vechten en we maken ruzie, je zult nog steeds blind van me houden Als we dit hele ding niet verpesten Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan Mwah! En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah (En vanavond leef ik, het is geen dollarteken) (Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah, hey!) (En vanavond leef ik, het is geen dollarteken) (Gegarandeerd dat ik je kan verbazen, hé!) Zeg me dat ik te gek ben Je kunt me niet temmen, kan me niet temmen Zeg me dat ik veranderd ben Maar ik ben dezelfde ik, oude dezelfde ik Binnen Hallo! Mwah! Als je de manier waarop ik praat niet leuk vind, waarom denk je dan aan mij? Als je de manier waarop ik rock niet leuk vind, drink dan je glas wijn op We vechten en ruziën, je zult nog steeds blind van me houden Als we dit hele ding niet verpesten Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan Mwah! En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah En vanavond leef ik, het is geen dollarteken Gegarandeerd, ik kan je versteld doen staan, mwah