Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dua lipa Songtekst: chasing the dragon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dua lipa - chasing the dragon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chasing the dragon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dua lipa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dua lipa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chasing the dragon .

Origineel

[Verse 1] Met a boy and he told me That life gon' burn you out You can go all four corners of the globe Still, won’t know what you’re about You got your issues, your tissues You cry every night I’m melodramatic I guess he was right Livin' out of that suitcase [Pre-Chorus] He said "girl better get on your way Keep chasing the dragon" [Chorus] I guess he’s probably right Keep chasing the dragon That’s just how I’ll live my life ’Cause you know that, ooh Nothing bout me’s typical I said "ooh" You know I’ll be chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly [Verse 2] Another thing that he told me "It’s gonna be a long, long daylight" He’s the one I feel bad for Don’t have a passion like mine I’ll keep my issues, my tissues Keep runnin' the lights I may be impulsive but I do all right Livin' out of my suitcase [Pre-Chorus] He said "girl better get on your way Keep chasing the dragon" [Chorus] I guess he’s probably right Keep chasing the dragon That’s just how I’ll live my life ’Cause you know that, ooh Nothing bout me’s typical I said "ooh" You know I’ll be chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly [Bridge] No matter what he said to me I’m gonna be running free, ooh I just wanna fly, you see Ain’t nothing stopping me Ooh [Chorus] Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly ’Cause you know that Nothing bout me’s typical I said "ooh" You know I’ll be chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ontmoette een jongen en hij vertelde me That life gon' burn you out You can go all four corners of the globe Toch, zal niet weten waar je over gaat Je hebt je problemen, je weefsels Je huilt elke nacht Ik ben melodramatisch Ik denk dat hij gelijk had. Livin' out of that suitcase [Pre-Chorus] He said "girl better get on your way Blijf de draak achterna jagen" [Chorus] Ik denk dat hij waarschijnlijk gelijk heeft Blijf de draak achterna jagen Dat is precies hoe ik mijn leven zal leven 'Cause you know that, ooh Nothing bout me's typical Ik zei "ooh" Je weet dat ik de draak zal blijven achtervolgen Eh-eh-eh-eh-endlessly [Verse 2] Nog iets dat hij me vertelde "It's gonna be a long, long daylight" He's the one I feel bad for Don't have a passion like mine I'll keep my issues, my tissues Keep runnin' the lights Ik mag dan impulsief zijn, maar ik doe het goed Livin' out of my suitcase [Pre-Chorus] He said "girl better get on your way Keep chasing the dragon" [Chorus] Ik denk dat hij waarschijnlijk gelijk heeft Keep chasing the dragon Dat is precies hoe ik mijn leven zal leven 'Cause you know that, ooh Nothing bout me's typical Ik zei "ooh" Je weet dat ik de draak zal blijven achtervolgen Eh-eh-eh-eh-endlessly [Bridge] Het maakt niet uit wat hij tegen me zei I'm gonna be running free, ooh I just wanna fly, you see Ain't nothing stopping me Ooh [Chorus] Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly 'Cause you know that Nothing bout me's typical I said "ooh" Je weet dat ik de draak zal blijven achtervolgen Eh-eh-eh-eh-endlessly Keep chasing the dragon Eh-eh-eh-eh-endlessly