Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dua lipa Songtekst: hotter than hell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dua lipa - hotter than hell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hotter than hell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dua lipa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dua lipa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hotter than hell .

Origineel

He calls me the devil I make him wanna sin Every time I knock, he can't help but let me in Must be homesick for the real I'm the realest it gets You probably still adore me With my hands around your neck Can you feel the warmth, yeah 'Cause my kiss goes down you like some sweet alcohol Where I'ming from, yeah Is a darker side of me that makes you feel so numb 'Cause we're hot like hell Does it burn when I'm not there? When you're by yourself Am I the answer to your prayers I'm giving you the pleasure of heaven And I'll give it to you Hotter than hell Hotter than hell You're my manna from heaven We all gotta get fed Can't let me know I'm wanted Can't let me in your head I'm not here to make you kneel But it's praise that I'll get You ain't gonna walk free boy Not finished with you yet, no Can you feel the warmth, yeah 'Cause my kiss goes down you like some sweet alcohol Where I'ming from, yeah Is a darker side of me that makes you feel so numb 'Cause we're hot like hell Does it burn when I'm not there? When you're by yourself Am I the answer to your prayers I'm giving you the pleasure of heaven And I'll give it to you Hotter than hell Hotter than hell When we go down right there You make me feel right there When you lay me down right there We just make it right there Cause you're looking so right there Baby you should touch me right there If you take me right there We can make it 'Cause we're hot like hell Does it burn when I'm not there? When you're by yourself Am I the answer to your prayers I'm giving you the pleasure of heaven And I'll give it to you Hotter than hell Hotter than hell Hotter than hell Hotter than hell And I'll give it to you Hotter than hell

 

Vertaling

Hij noemt me de duivel Ik zorg ervoor dat hij wil zondigen Elke keer als ik klop, kan hij niet anders dan me binnenlaten Moet echt heimwee hebben Ik ben echt het wordt Je bent waarschijnlijk nog steeds dol op me Met mijn handen om je nek Voel je de warmte, ja Omdat mijn kus naar beneden gaat als een zoete alcohol Waar ik vandaan kom, ja Is een donkere kant van mij waardoor je je zo gevoelloos voelt Omdat we zo heet zijn Brandt het als ik er niet ben? Als je alleen bent Ben ik het antwoord op je gebeden Ik geef je het plezier van de hemel En ik zal het je geven Heter dan de hel Heter dan de hel Je bent mijn manna uit de hemel We moeten allemaal gevoed worden Ik kan me niet laten weten dat ik gezocht word Kan me niet in je hoofd laten Ik ben hier niet om je te laten knielen Maar het is lof die ik zal krijgen Je gaat niet vrij rondlopen, jongen Nog niet klaar met jou, nee Voel je de warmte, ja Omdat mijn kus naar beneden gaat als een zoete alcohol Waar ik vandaan kom, ja Is een donkere kant van mij waardoor je je zo gevoelloos voelt Omdat we zo heet zijn Brandt het als ik er niet ben? Als je alleen bent Ben ik het antwoord op je gebeden Ik geef je het plezier van de hemel En ik zal het je geven Heter dan de hel Heter dan de hel Als we daar naar beneden gaan Je zorgt ervoor dat ik me daar voel Als je me daar neerlegt We halen het gewoon daar Omdat je daar zo naar kijkt Schatje, je moet me daar aanraken Als je me daarheen brengt We kunnen het maken Omdat we zo heet zijn Brandt het als ik er niet ben? Als je alleen bent Ben ik het antwoord op je gebeden Ik geef je het plezier van de hemel En ik zal het je geven Heter dan de hel Heter dan de hel Heter dan de hel Heter dan de hel En ik zal het je geven Heter dan de hel