Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dua lipa Songtekst: i’m not the only one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dua lipa - i’m not the only one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m not the only one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dua lipa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dua lipa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m not the only one .

Origineel

[Verse 1] You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the truth's in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be over now But I know that I still need you here [Chorus] You say I'm crazy 'Cause you don't think I know what you've done But when you call me baby I know I'm not the only one [Verse 2] You've been so unavailable And sadly, I know why Your heart is unattainable Even though Lord knows you kept mine [Chorus] You say I'm crazy 'Cause you don't think I know what you've done But when you call me baby I know I'm not the only one [Bridge] I have loved you for many years Maybe I am just not enough You've made me realise my deepest fear By lying and tearing us up [Chorus] You say I'm crazy 'Cause you don't think I know what you've done But when you call me baby I know I'm not the only one [Outro] And I know, and I know, and I know, and I know, and I know I know I'm not the only one I know I'm not the only one I know I'm not the only one

 

Vertaling

[Vers 1] You and me, we made a vow In goede en in slechte tijden I can't believe you let me down But the truth's in the way it hurts Maandenlang heb ik mijn twijfels gehad Elke traan ontkennend Ik wou dat dit nu voorbij was Maar ik weet dat ik je nog steeds nodig heb [refrein] Je zegt dat ik gek ben 'Omdat je denkt dat ik niet weet wat je gedaan hebt But when you call me baby Ik weet dat ik niet de enige ben [Verse 2] You've been so unavailable And sadly, I know why Your heart is unattainable Ook al weet de Heer dat je het mijne hebt gehouden [refrein] Je zegt dat ik gek ben 'Omdat je denkt dat ik niet weet wat je hebt gedaan But when you call me baby Ik weet dat ik niet de enige ben [Bridge] Ik heb vele jaren van je gehouden Misschien ben ik gewoon niet genoeg Je hebt me mijn diepste angst doen inzien Door te liegen en ons uit elkaar te scheuren [Chorus] Je zegt dat ik gek ben 'Omdat je denkt dat ik niet weet wat je hebt gedaan But when you call me baby Ik weet dat ik niet de enige ben [Outro] En ik weet het, en ik weet het, en ik weet het, en ik weet het I know I'm not the only one I know I'm not the only one I know I'm not the only one