Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duane allman Songtekst: please be with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duane allman - please be with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please be with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duane allman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duane allman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please be with me .

Origineel

Upon my word what does it mean? Is it love or is it me That makes me change so suddenly From looking out to feeling free? I sit here lying in my bed Wondering what it was I said That made me think I lost my head When I knew I lost my heart instead So won't you please read my signs? Be a gypsy Tell me what I hope to find deep within me And because you can find my mind Please be with me And of all the better things I've heard Loving you has made the words And all the rest seem so absurd 'Cause in the end it all comes out I'm sure

 

Vertaling

Op mijn woord, wat betekent het? Is het liefde of ben ik het dat me zo plotseling doet veranderen Van naar buiten kijken naar me vrij voelen? Ik lig hier in mijn bed me afvragend wat het was dat ik zei Dat me deed denken dat ik mijn hoofd verloor Terwijl ik wist dat ik in plaats daarvan mijn hart verloor Dus wil je alsjeblieft mijn tekens lezen? Wees een zigeuner Vertel me wat ik hoop te vinden diep in mij En omdat je mijn geest kunt vinden Wees alsjeblieft bij me En van alle betere dingen die ik heb gehoord Houden van jou heeft de woorden En al de rest lijkt zo absurd 'Cause in the end it all comes out I'm sure