Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ducky boys Songtekst: always be there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ducky boys - always be there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always be there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ducky boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van ducky boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always be there .

Origineel

You've had rough times and I've had some too While you've made mistakes, I could always learn from you You walked a path, I was close behind You'd set me right and you'd warn of what you'd find I wish these days that I had the past When you weren't so down and I could hear you laugh Those days are gone we're to face the world You're struggling but your cries won't go unheard You can count on me when you're feeling down You can call on me when there's no one else around I'm not so happy with the way things went but I won't forget, you'll always be my friend I just want you to know that I will always be there for you You've taken turns I was scared to make Then you looked to me and said it was a mistake I let you go wrong while you led me right But I let you go, now I never want to fight I just want you to know that I will always be there for you

 

Vertaling

Jij hebt moeilijke tijden gehad en ik ook. Terwijl jij fouten hebt gemaakt, kon ik altijd van je leren Jij bewandelde een pad, ik was vlak achter je Je zette me recht en je waarschuwde voor wat je zou vinden Ik wou deze dagen dat ik het verleden had Toen je niet zo down was en ik je kon horen lachen Die dagen zijn voorbij, we moeten de wereld tegemoet treden Je hebt het moeilijk maar je kreten zullen niet ongehoord blijven Je kunt op me rekenen als je je down voelt Je kunt op me rekenen als er niemand anders in de buurt is Ik ben niet zo blij met hoe alles is gegaan maar ik zal het niet vergeten, je zult altijd mijn vriend zijn Ik wil gewoon dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn Je hebt bochten genomen die ik niet durfde te nemen Dan keek je me aan en zei dat het een vergissing was Ik liet je verkeerd gaan terwijl jij mij goed leidde Maar ik liet je gaan, nu wil ik nooit meer vechten Ik wil alleen dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn