Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duckye Songtekst: eu faço

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duckye - eu faço ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu faço? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duckye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duckye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu faço .

Origineel

Eu comprei uma 'pá' de rosas pra você. Queria te fazer mulher, a dona do meu coração. Menino que se apaixonou. Relaxa, não pego no seu pé. Chamei, e tu só vem se quiser. Mas se prepara que eu vou tentar. Seu corpo me enlouquece. Seu cheiro me entorpece. E eu fico doidão imaginando quando vou te ver. Chegando na minha casa, usando mini saia. Doida pra fazer amor. Se joga embaixo do meu cobertor. Que eu vou até lá embaixo. E faço o meu trabalho. Deslizo por você. Cê sabe que eu faço acontecer. Eu vou até lá embaixo. E faço meu trabalho. Eu faço. Tu sabes que yo hago lo mismo. Nena yo te deseo. Você mexe de um jeito que eu enlouqueço. Sí, yo hago lo mismo, sabe que eu enlouqueço. Você na minha cama. Eu faço o que cê ama. O olhar é de menina. Mas o jeito é de malandra. Eu briso se tu dança. Eu corro. Sempre contra o tempo e só pra te ver. Faço tudo pra te ter

 

Vertaling

Ik heb een bos rozen voor je gekocht. Ik wilde van jou een vrouw maken, de eigenares van mijn hart. Jongen die verliefd werd. Rustig maar, ik zal je niet pesten. Ik heb gebeld, en je komt alleen als je wilt. Maar maak je klaar, ik zal het proberen. Je lichaam maakt me gek. Je geur verdooft me. En ik word gek als ik me afvraag wanneer ik je weer zal zien. Naar mijn huis komen, met een minirok aan. Gek om te vrijen Kruip onder mijn deken Ik kom naar beneden. En ik zal mijn werk doen Ik glij voor je Je weet dat ik het laat gebeuren. Ik ga naar beneden. En ik doe mijn werk. Ik doe het. Tu sabes que yo hago lo mismo. Nena yo te deseo. Je beweegt op een manier waar ik gek van word. Sí, yo hago lo mismo, je weet dat ik gek word. Jij in mijn bed. Ik doe waar je van houdt. De look is meisjesachtig. Maar de weg is ondeugend. Ik bries als je danst. Ik ren. Altijd tegen de tijd en gewoon om je te zien. Ik zal alles doen om jou