Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dudu di valenca e rodrigo Songtekst: ingrata

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dudu di valenca e rodrigo - ingrata ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ingrata? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dudu di valenca e rodrigo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dudu di valenca e rodrigo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ingrata .

Origineel

Safada, bandida. Por mim ainda vai chorar. Ingrata, fingida. Cê vai sofrer, pode esperar [x2]. Te dei amor, te dei carinho. Sempre foi tão bem amada. E agora estou sozinho. Tudo em troca de nada. O tanto que me fez sofrer. O quanto que me fez chorar. Um dia vai se arrepender. Um dia vai ter que pagar

 

Vertaling

Sletterig, boef. Je kunt huilen voor mijn part. Ondankbaar, doen alsof. Je zult lijden, je kunt wachten. Ik gaf je liefde, ik gaf je genegenheid. Je was altijd zo geliefd. En nu ben ik alleen. Alles in ruil voor niets. Hoeveel je me hebt laten lijden. Hoe vaak je me hebt laten huilen. Op een dag zul je er spijt van krijgen. Op een dag zul je moeten betalen