Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dudu di valenca e rodrigo Songtekst: não espere amanhecer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dudu di valenca e rodrigo - não espere amanhecer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não espere amanhecer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dudu di valenca e rodrigo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dudu di valenca e rodrigo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não espere amanhecer .

Origineel

Não Espere Amanhecer. Autor: Edinho da Mata/Paraíso. . Eu não posso suportar você longe de mim. A vontade de te ver aumenta a cada dia. Foi bom te conhecer, nosso amor valeu. Mas meu sorriso na distancia desapareceu. Outra vez perdi o sono e abro a janela. E começo a gritar seu nome noite afora. Abro meu coração, tento me conformar. Se você pudesse pelo menos me escutar. Hum, hum, hum, hum volta..... Traga de volta esse olhar pra acalmar meu sofrer. Seu corpo quente contra o frio da solidão. Seu beijo ardente pra matar minha paixão. Ah tudo é tão triste sem você. Mas se puder me ouvir não espere amanhecer. Da o fora nessa ausência e vem me ver

 

Vertaling

Wacht niet op de dageraad. Auteur: Edinho da Mata/Paraíso. . . Ik kan er niet tegen dat je niet bij me bent. Het verlangen om je te zien neemt elke dag toe. Het was goed je te ontmoeten, onze liefde was de moeite waard. Maar mijn glimlach in de verte is verdwenen. "Weer verlies ik mijn slaap en doe het raam open. En schreeuwen je naam door de nacht. Ik open mijn hart, probeer me aan te passen. Als je gewoon naar me zou luisteren. Hm, hm, hm, hm, kom terug ..... Breng die blik terug om mijn pijn te verzachten Jouw warme lichaam tegen de kou van eenzaamheid. Je brandende kus om mijn passie te doden. Ah, alles is zo triest zonder jou. Maar als je me kunt horen, wacht dan niet op de dageraad. Ga weg uit deze afwezigheid en kom naar me toe