Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dudu di valenca e rodrigo Songtekst: te amo assim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dudu di valenca e rodrigo - te amo assim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te amo assim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dudu di valenca e rodrigo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dudu di valenca e rodrigo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te amo assim .

Origineel

estou distante,to com saudade. tudo faz lembrar voce. o seu sorriso,a sua pele,tento e não posso esquecer. o seu amor me leva,nesse caminho incerto. te amo assim. te amo demais,em seu braços eu encontro a paz. te amo assim, te amo demais. em seus braços eu encontro a paz. se esta distante,fico tão triste. sem seus olhos não tem luz. se esta por perto,sou tão feliz. só seus olhos me seduz. o seu amor me leva. nesse caminho incerto..... te amo assim,. te amo demais, em seus braços eu encontro a paz. te amo assim, te amo demais. em seus braços eu encontro a paz. . estou sofrendo tanto assim, sem ter você. estou sofrendo tanto assim, sem ter você..... te amo assim. te amo demais em seu braços eu encontro a paz

 

Vertaling

Ik ben ver weg, ik mis je. alles doet me aan jou denken. je lach, je huid, ik probeer en ik kan het niet vergeten. je liefde leidt me, op dit onzekere pad. ik hou zo van je. ik hou te veel van je, in je armen vind ik rust. als je weg bent, ben ik zo verdrietig. zonder je ogen is er geen licht. als je dichtbij bent, ben ik zo gelukkig. Ik lijd zoveel zonder jou. Ik lijd zoveel zonder jou. Ik lijd zoveel zonder jou. Ik hou zoveel van je. Ik hou zoveel van je. In jouw armen vind ik rust.