Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dudu the son Songtekst: doesn t matter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dudu the son - doesn t matter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van doesn t matter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dudu the son! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dudu the son en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals doesn t matter .

Origineel

If I told you I was happy If I told you I was creepy Now it really doesn't matter If I told you I was sweet If I told you I was a thief Now it really doesn't matter If I told you I was kind If I told you you were blind Now it really doesn't matter If I told you I was fine If I told you you were mine Now it really doesn't matter Ohoh I'm changing up the gears I'm bidding up for those fancy things Ohoh I'm chewing up my dreams And it really doesn't matter Nevermind One of a kind Stop. Rewind Nevermind One of a kind Don't you remind me? Ohoh I'm changing up the gears I'm bidding up for those fancy things Ohoh I'm chewing up my dreams And it really doesn't matter

 

Vertaling

Als ik je vertelde dat ik gelukkig was Als ik je vertelde dat ik griezelig was Nu maakt het niet meer uit Als ik je vertelde dat ik lief was Als ik je vertelde dat ik een dief was Nu maakt het niet meer uit Als ik je vertelde dat ik aardig was Als ik je vertelde dat je blind was Nu maakt het niet meer uit Als ik je vertelde dat ik in orde was Als ik je vertelde dat je van mij was Nu maakt het niet meer uit Oh Oh Ik verander de versnellingen Ik bied voor die mooie dingen Oh Oh Ik kauw mijn dromen op En het maakt echt niet uit Laat maar Een uit duizenden Hou op. Terugspoelen Laat maar Een uit duizenden Herinner je me er niet aan? Oh Oh Ik verander de versnellingen Ik bied voor die mooie dingen Oh Oh Ik kauw mijn dromen op En het maakt echt niet uit