Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dudu the son Songtekst: still believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dudu the son - still believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dudu the son! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dudu the son en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still believe .

Origineel

Just turn around and take a look to what I've done, Can you see? I've sold the world. Just turn around and take a look to what I've done Can you see? I've killed everybody; I'm a ballboy on strike. And I still believe in everything I do I still believe in everything I do I still believe in everything I do I do it for you I still believe in everything I do

 

Vertaling

Draai je gewoon om en kijk wat ik heb gedaan, Zie je? Ik heb de wereld verkocht. Draai je gewoon om en kijk wat ik heb gedaan Zie je? Ik heb iedereen vermoord; Ik ben een staking. En ik geloof nog steeds in alles wat ik doe Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe Ik doe het voor jou Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe