Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duke dumont Songtekst: melt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duke dumont - melt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van melt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duke dumont! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duke dumont en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals melt .

Origineel

So close, I melt into you Kiss me darling Kiss me baby I can feel your fingers touching me Kiss me darling Kiss me baby All caressing my deepest though, yes Kiss me darling Kiss me baby I can feel you whisper in my ear Kiss me darling Cause when you're so close I melt into you I melt into you Touch me baby Touch me darling I melt into you Kiss me baby Oow, your lips on me So, close, to me So close I melt into you Kiss me darling Kiss me baby I can feel your fingers touching me Kiss me darling Kiss me baby All caressing my deepest though, yes Kiss me darling Kiss me baby I can feel you whisper in my ear Kiss me darling Cause when you're so close I melt into you I melt into you

 

Vertaling

Zo dichtbij, ik smelt in je Kus me schat Kus me schatje Ik kan je vingers voelen die me aanraken Kus me schat Kus me schatje Al strelend mijn diepste wel, ja Kus me schat Kus me schatje Ik kan je voelen fluisteren in mijn oor Kus me schat Want als je zo dichtbij bent smelt ik in je Ik smelt in je Raak me aan schat Raak me aan schat Ik smelt in je Kus me schat Oow, je lippen op mij Zo, dicht, bij mij Zo dichtbij Ik smelt in je Kus me schat Kus me schatje Ik kan je vingers voelen die me aanraken Kus me schat Kus me schatje Al strelend mijn diepste wel, ja Kus me schat Kus me schatje Ik kan je voelen fluisteren in mijn oor Kus me schat Want als je zo dichtbij bent smelt ik in je Ik smelt in je