Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duke ellington Songtekst: i cover the waterfront

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duke ellington - i cover the waterfront ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i cover the waterfront? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duke ellington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duke ellington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i cover the waterfront .

Origineel

Away from the city that hurts and knocks, I'm standing alone by the desolate docks In the still and the chill of the night I see the horizon the great unknown My heart has an ache It's as heavy as stone With the dawning on, make it last I cover the waterfront I'm watching the sea Will the one I love Being back to me I cover the waterfront In search of my love An I'm covered By a starlit sky above Here am I Patiently waiting Hoping and longing Oh how I yearn Where are you Have you thought back time Will you remember Will you return

 

Vertaling

Weg van de stad die pijn doet en klopt, Ik sta alleen bij de verlaten dokken In de stilte en de kilte van de nacht Ik zie de horizon het grote onbekende Mijn hart heeft pijn Het is zo zwaar als steen Met het aanbreken van de dag, laat het duren Ik bedek de waterkant Ik kijk naar de zee Zal degene van wie ik hou Terug naar mij Ik bedek de waterkant Op zoek naar mijn liefde En ik ben gedekt Tegen een sterrenhemel boven Hier ben ik Geduldig wachten Hoop en verlangen Oh hoe ik verlang Waar ben jij Heb je aan de tijd nagedacht Zal je onthouden Kom je terug