Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duke ellington Songtekst: you better know it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duke ellington - you better know it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you better know it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duke ellington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duke ellington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you better know it .

Origineel

I belong to you and I know I show it You belong to me, baby; you'd better know it Give me all your love, sugar, spice, and sweet honey Don't you ever quit Not for love or money I'd do most anything just to amuse you But there's nothing that I wouldn't do Thought that I would never lose you When I play the game, I can't afford to blow it 'Cause I play for keeps; you'd better know it Yes, I'd do most anything just to amuse you But there's nothing that I wouldn't do If I ever thought I'd lose you When I play the game, I can't afford to blow it 'Cause I play for keeps; you better know it

 

Vertaling

Ik hoor bij jou en ik weet dat ik het laat zien Je bent van mij, schat; je kunt het maar beter weten Geef me al je liefde, suiker, kruiden en zoete honing Stop nooit Niet voor liefde of geld Ik zou bijna alles doen om je te vermaken Maar er is niets dat ik niet zou doen Dacht dat ik je nooit zou verliezen Als ik het spel speel, kan ik het me niet veroorloven het te verpesten 'Omdat ik speel voor houdt; je kunt het maar beter weten Ja, ik zou bijna alles doen om je te amuseren Maar er is niets dat ik niet zou doen Als ik ooit dacht dat ik je zou verliezen Als ik het spel speel, kan ik het me niet veroorloven het te verpesten 'Omdat ik speel voor houdt; u weet het maar beter