Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duke jordan Songtekst: solitude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duke jordan - solitude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solitude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duke jordan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duke jordan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solitude .

Origineel

In my solitude You haunt me With dreadful ease Of days gone by In my solitude You taunt me With memories That never die I sit in my chair And filled with despair There's no one could be so sad With gloom everywhere I sit and I stare I know that I'll soon go mad In my solitude I'm afraid Dear Lord above Send back my love I sit in my chair Filled with despair There's no one, no one No onecould be so sad With gloom everywhere I sit and I stare I know that I'll soon go mad In my solitude I'm afraid Dear Lord above Send back my love

 

Vertaling

In mijn eenzaamheid achtervolg je me Met vreselijk gemak Van vervlogen dagen In mijn eenzaamheid treiter je me Met herinneringen die nooit sterven Ik zit in mijn stoel En gevuld met wanhoop Er is niemand die zo verdrietig kan zijn Met somberheid overal Ik zit en ik staar Ik weet dat ik snel gek zal worden In mijn eenzaamheid ben ik bang Lieve Heer daarboven Stuur mijn liefde terug Ik zit in mijn stoel Gevuld met wanhoop Er is niemand, niemand Niemand kan zo verdrietig zijn Met overal somberheid Ik zit en ik staar Ik weet dat ik snel gek zal worden In mijn eenzaamheid ben ik bang Lieve Heer daarboven Stuur mijn liefde terug