Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dulce maria Songtekst: pensando en ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dulce maria - pensando en ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pensando en ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dulce maria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dulce maria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pensando en ti .

Origineel

Sigo dibujando en la pared, Signos que me ayuden a entender Cómo fue que te llegué a perder, ¿o no? Descifrando cada amanecer ¿Que nos sucedió, la última vez? O como hacer para volverte a ver... ¿o no? Me quedé con un suspiro, que Se ahoga en mis sentidos, Me quedé sin esperanza y un enjambre de palabras En medio de esta obscuridad No encuentro una salida, En medio de esta obscuridad Sigo pensando en ti En medio de esta obscuridad Viviendo a la deriva, En medio de esta obscuridad Sigo pensando en ti Sigo recorriendo el corazon para ver si encuentro en mi interior Como fue que todo se acabó ¿oh no? Me quede con un abrazo que se pierde en el pasado, Una herida que no cierra, diez preguntas sin respuestas En medio de esta obscuridad No encuentro una salida, En medio de esta obscuridad Sigo pensando en ti En medio de esta obscuridad Viviendo a la deriva, En medio de esta obscuridad Sigo pensando en ti Sigo escapando cada madrugada Buscando recuerdos desde la ventana Sigo girando alrededor de ti... Pensando en ti Pensando en ti En medio de esta obscuridad No encuentro una salida, En medio de esta obscuridad Sigo pensando en ti En medio de esta obscuridad Viviendo a la deriva, Y aun ahora, y aun ahora sigo pensando en ti Sigo pensando en ti Sigo pensando en ti

 

Vertaling

Ik blijf op de muur tekenen, Tekenen om me te helpen begrijpen Hoe ik je ben kwijtgeraakt, Of deed ik dat? Het ontcijferen van elke dageraad Wat is er met ons gebeurd, de laatste keer? Of hoe krijg ik je weer te zien... Of niet? Ik bleef achter met een zucht, die Verdrinkt in mijn zintuigen, Ik heb geen hoop meer en een zwerm woorden In het midden van deze duisternis Ik kan geen uitweg vinden, In het midden van deze duisternis Ik blijf maar aan je denken. In het midden van deze duisternis Leven op drift, In het midden van deze duisternis Ik blijf maar aan je denken. Ik blijf door mijn hart gaan om te zien of ik binnen in mij kan vinden Hoe is het allemaal afgelopen, oh nee? Ik blijf achter met een omhelzing die verloren is gegaan in het verleden, Een wond die niet dicht gaat, tien vragen zonder antwoord In het midden van deze duisternis Ik kan geen uitweg vinden, In het midden van deze duisternis Ik blijf maar aan je denken. In het midden van deze duisternis Leven op drift, In het midden van deze duisternis Ik blijf maar aan je denken. Ik blijf elke dageraad ontsnappen Op zoek naar herinneringen uit het raam Ik blijf om je heen draaien... Ik denk aan je. Ik denk aan je. In het midden van deze duisternis Ik kan geen uitweg vinden In het midden van deze duisternis Ik blijf maar aan je denken. In het midden van deze duisternis Leven op drift, En zelfs nu, en zelfs nu denk ik nog steeds aan je Ik blijf maar aan je denken. Ik blijf maar aan je denken.