Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dulce maria solo Songtekst: llevame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dulce maria solo - llevame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van llevame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dulce maria solo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dulce maria solo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals llevame .

Origineel

Si mi corazón pudiera hablar,. vencer la nostalgia y no llorar. tendría valor para explicar. Juntos compartimos esta magia,. ayudaste a construir mis alas. hoy es tiempo de volar. Llevame, ya nada borrara los recuerdos. hoy no es el final. esta historia esta tatuada en el tiempo. Siempre estare cerca de ti. busca y me encontraras en ti. juntos hemos hecho este sueño realidad. paso a paso en un camino sin final. buscame en tu ser. llevame en tu piel.. Con una sonrisa y lagrimas. busco en la memoria una señal. que diga que no me olvidaras. Me enseñaste a no perder la fe. a vencer el miedo de caer. y hoy ya vivo en libertad. Llevame, ya nada borrara los recuerdos. en el corazón. hoy no es un adios sino un hasta luego.. Siempre estare cerca de ti. busca y me encontraras en ti. juntos hemos hecho este sueño realidad. paso a paso en un camino sin final. buscame en tu ser. llevame en tu piel.. Siempre estare cerca de ti. busca y me encontraras en ti. juntos hemos hecho este sueño realidad. paso a paso en un camino sin final. buscame en tu ser. llevame en tu piel.

 

Vertaling

Als mijn hart kon spreken, nostalgie overwinnen en niet huilen. Zou ik de moed hebben het uit te leggen. Samen deelden we deze magie. Jij hielp mijn vleugels te bouwen. Vandaag is het tijd om te vliegen. Neem me mee, niets zal de herinneringen uitwissen. Vandaag is niet het einde. Dit verhaal is getatoeëerd in de tijd. Ik zal altijd dicht bij je zijn. zoek me en je zult me in jou vinden. samen hebben we deze droom waargemaakt. stap voor stap op een nooit eindigend pad. zoek me in je wezen. neem me in je huid... Met een lach en tranen. zoek ik in mijn geheugen naar een teken. dat zegt dat je me niet zult vergeten. U leerde me het geloof niet te verliezen. De angst om te vallen te overwinnen. En vandaag leef ik in vrijheid. Neem me mee, en niets zal de herinneringen in mijn hart uitwissen. Vandaag is geen afscheid, maar een tot ziens. Ik zal altijd dicht bij je zijn. zoek me en je zult me in jou vinden. samen hebben we deze droom waargemaakt. stap voor stap op een oneindige weg. zoek me in je wezen. neem me in je huid... Ik zal altijd dicht bij je zijn. zoek en je zult me in je vinden. samen hebben we deze droom waargemaakt. stap voor stap op een pad zonder einde. zoek me in je wezen. neem me in je huid.