Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Dulce Pontes Songtekst: Cançao Do Mar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Dulce Pontes - Cançao Do Mar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Cançao Do Mar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Dulce Pontes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Dulce Pontes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Cançao Do Mar .

Origineel

Fui bailar meu batel
Além do mar cruel
E o mar bramindo
Diz que eu fui roubar
A luz sem par
Do teu olhar tão lindo

Vem saber se o mar terá razão
Vem cá ver bailar meu coração

Se eu bailar no meu batel
Não vou ao mar cruel
E nem lhe digo aonde eu fui cantar
Sorrir, bailar, viver, sonhar contigo

Vem saber se o mar terá razão
Vem cá ver bailar meu coração

Se eu bailar no meu batel
Não vou ao mar cruel
E nem lhe digo aonde eu fui cantar
Sorrir, bailar, viver, sonhar contigo

 

Vertaling

Ik danste op mijn kleine boot
Ginds op de wrede zee
En de zee brulde me toe
Zei me te stelen
Het onvergelijkbare licht
Van je prachtige ogen

Kom en bewijs, dat de zee gelijk heeft
Kom hier en zie mijn hart dansen
Als ik ga dansen op mijn kleine boot
Zal ik niet naar de wrede zee gaan
Ik zal haar zeggen dat ik aan het zingen ben
Aan het lachen, dansen, leven en dromen van jou