Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dum dum girls Songtekst: in the wake of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dum dum girls - in the wake of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the wake of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dum dum girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dum dum girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the wake of you .

Origineel

Day in, day out I am always alone But I can feel most Places at home Day in, day out It don't sink to the bone Cause I can make any City my own Cause tonight I feel lonely In the wake of you In the wake of you [x2] Day in, day out I'm walking on air But today I feel the weight Of nobody here Cause tonight I feel lonely In the wake of you In the wake of you [x2] And you can't outrun the world like day Can't outrun the sun, oh no You can't outrun the world like day Can't outrun the sun Cause tonight I feel lonely In the wake of you In the wake of you [x2]

 

Vertaling

Dag in, dag uit ben ik altijd alleen Maar ik kan me op de meeste plaatsen thuis Dag in, dag uit Het zinkt niet tot op het bot Want ik kan elke City my own Want vanavond voel ik me eenzaam In het kielzog van jou In het kielzog van jou [x2] Dag in, dag uit Ik loop op lucht Maar vandaag voel ik het gewicht Van niemand hier Want vanavond voel ik me eenzaam In het kielzog van jou In het kielzog van jou [x2] And you can't outrun the world like day Can't outrun the sun, oh no Je kunt de wereld niet ontlopen zoals de dag Can't outrun the sun Cause tonight I feel lonely In het kielzog van jou In the wake of you [x2]