Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duncan sheik Songtekst: alibi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duncan sheik - alibi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alibi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duncan sheik! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duncan sheik en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alibi .

Origineel

Did you come down to give me Or take me away I ad so many things to tell you But now I don't have much to say This feeling like we're hiding out, is getting in the way Let's quit the town just look around There's nothing here to keep us alive If they try to run us down You know I'm on your site And I want you to be my alibi So they won't find me And they won't find you An we may tell lies But we may the true Did you come down to take me Or give me away I had so many things to ask you Now you don't have much to say And these alcoholic afternoons, are getting in the way Let's quit the town just look around There's nothing here to keep us alive If they try to run us down You know I'm on your site And I want you to be my alibi So they won't find me And they won't find you An we may tell lies But we may the true I want to be your alibi 'Til the day we die

 

Vertaling

Ben je naar beneden gekomen om me te geven Of me weg te nemen Ik heb je zoveel te vertellen Maar nu heb ik niet veel te zeggen Dit gevoel dat we ons verstoppen, staat in de weg Laten we de stad verlaten en rondkijken Er is hier niets om ons in leven te houden. Als ze ons proberen op te jagen. Je weet dat ik op je site sta. En ik wil dat jij mijn alibi bent. Zodat ze me niet vinden. En ze jou niet zullen vinden En we vertellen misschien leugens But we may the true Ben je naar beneden gekomen om me mee te nemen Of me weg te geven Ik had je zoveel te vragen Nu heb je niet veel te zeggen En deze alcoholische middagen, zitten in de weg Laten we de stad verlaten en rondkijken Er is hier niets om ons in leven te houden Als ze ons proberen te verslaan Je weet dat ik op je site ben En ik wil dat jij mijn alibi bent Zodat ze me niet vinden. En ze jou niet zullen vinden En we vertellen misschien leugens But we may the true Ik wil jouw alibi zijn Tot de dag dat we sterven