Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dunn holly Songtekst: are you ever gonna love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dunn holly - are you ever gonna love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van are you ever gonna love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dunn holly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dunn holly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals are you ever gonna love me .

Origineel

I've been waiting for you baby You've been taking your time too long Don't be so shy, ooh it's alright This is one night you can't go wrong Are you ever gonna love me? Are you ever gonna come around? I gotta know, I gotta know, I gotta know If you ever want to hold me, then you gotta stop holdin' out If you're gonna love me, love me now I see others being lovers Will that ever be you and me? Please don't make me wonder baby Yes, no, maybe, what will it be? Are you ever gonna love me? Are you ever gonna come around? I gotta know, I gotta know, I gotta know If you ever want to hold me, then you gotta stop holdin' out If you're gonna love me, love me now

 

Vertaling

Ik heb op je gewacht, schatje. You've been taking your time too long Wees niet zo verlegen, ooh het is al goed Dit is een nacht die niet fout kan gaan Zul je ooit van me houden? Kom je ooit nog bij? Ik moet het weten, ik moet het weten, ik moet het weten If you ever want to hold me, then you gotta stop holdin' out Als je van me gaat houden, hou dan nu van me Ik zie anderen geliefden zijn Zal dat ooit jij en ik zijn? Laat het me alsjeblieft niet afvragen, schatje. Ja, nee, misschien, wat zal het zijn? Zul je ooit van me houden? Are you ever gonna come around? Ik moet het weten, ik moet het weten, ik moet het weten If you ever want to hold me, then you gotta stop holdin' out If you're gonna love me, love me now