Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: box full o’ honey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - box full o’ honey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van box full o’ honey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals box full o’ honey .

Origineel

[Verse 1] Box full of honey At the sharp end of the view The edge of me and you And all good sense had tread no further And as the ghost will shiver trees How I'm trembling on my knees But I'm still drawn on by the murmur [Chorus] Are you laughing at me now In my circumstance When still I wear I your crown My life's penitence And for what What's so funny A box full of honey [Verse 2] What I thought a pretty tune Was howling at the moon To keep me company this evening It's so lonely in the dirt A scratching at the hurt But I so generously did leave you [Chorus] [Bridge] Is she flirting with me now Ohh Is she dallying with me now Ohh Ohhh Are you flirting with me now You'll always be my queen of tumble down Miss melancholy [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] Doos vol honing Aan het scherpe eind van het uitzicht De rand van mij en jou En alle gezond verstand was niet verder gegaan En zoals de geest bomen zal doen beven Hoe ik tril op mijn knieën Maar ik ben nog steeds aangetrokken door het gemurmel [refrein] Lach je me nu uit In mijn omstandigheid Als ik toch uw kroon draag Mijn leven boetedoening En voor wat Wat is er zo grappig Een doos vol honing [Vers 2] Wat ik een mooi deuntje vond huilde naar de maan Om me gezelschap te houden deze avond It's so lonely in the dirt A scratching at the hurt Maar ik heb je zo gul achtergelaten [refrein] [Bridge] Is ze nu met me aan het flirten Ohh Is ze nu met me aan het flirten Ohh Ohhh Flirt je nu met mij Je zult altijd mijn koningin van de tuimeling zijn Miss melancholy [Chorus]