Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: drug

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - drug ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drug? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drug .

Origineel

Take me every morning Take me every night Take me when you're feeling low Take me when you want to stay Up all night Before you slip into the white There's something I want you to know In all your stretch of consciousness You've still got a long way to go Some make you spin, Some make you sweat, It's only here for you to choose Some like it hot, But I like it wet, so tell me... What have we got to lose now? Take me every morning Take me every night Take me when you're feeling low Take me when you want to stay Up all night (A hit, a hit) A hit to fit reality It's just a state of mind And you, and it, it's more than just And that's what you've got to find We'll make you spin, We'll make you sweat All you have to do is choose me And if you would try And alternative high Then tell me, what have we got to lose now? Take me every morning Take me every night Take me when you're feeling low Take me when you want to stay Up all night Take me every morning Take me every night Take me when you're feeling low Take me when you want to stay Up all night

 

Vertaling

Breng me elke ochtend Neem me elke avond Neem me als je je somber voelt Neem me mee als je wilt blijven De hele nacht wakker Voordat je in het wit glijdt Ik wil dat je iets weet In al je bewustzijn Je hebt nog een lange weg te gaan Sommigen laten je draaien, Sommigen laten je zweten Het is alleen hier voor jou om te kiezen Sommigen houden ervan als het warm is, Maar ik hou van nat, dus vertel me ... Wat hebben we nu te verliezen? Breng me elke ochtend Neem me elke avond Neem me als je je somber voelt Neem me mee als je wilt blijven De hele nacht wakker (Een hit, een hit) Een hit die bij de realiteit past Het is gewoon een gemoedstoestand En jij, en het, het is meer dan alleen En dat is wat je moet vinden We laten je draaien We laten je zweten Het enige wat je hoeft te doen is mij kiezen En als je het zou proberen En alternatief hoog Vertel me dan, wat hebben we nu te verliezen? Breng me elke ochtend Neem me elke avond Neem me als je je somber voelt Neem me mee als je wilt blijven De hele nacht wakker Breng me elke ochtend Neem me elke avond Neem me als je je somber voelt Neem me mee als je wilt blijven De hele nacht wakker