Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: first impression

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - first impression ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van first impression? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals first impression .

Origineel

He turns on the animal It's that time of day Herees little Johnny From the back streets of the UK He's got the answer Doesn't go away Who's gonna treat you right Who's gonna change the world tonight... Tonight The lasting first impression Is what you're looking for I said oh, is that your first impression And is that good enough for you? Don't want illusion A power glory ride Doesn't run with the neighborhood shadows On a death trip body slide He won't give up And he won't give in And he won't let up until He gets inside your pretty skin I said oh, the lasting first impression Is what you're looking for I said oh, is that your first impression And is that good enough for you? He turns on the animal It's that time of day To make a little honey In the backstreets of the UK And he loves the noise And he loves to play Just living here and now boys Cuz tomorrow's on the way I said oh, the lasting first impression Is what you're looking for I said oh, is that your first impression And is that good enough for you? Good enough for you Enough for you And is that good enough for you? The possibility he sees the possibility To seize the opportunity he sees the possibility To turn on the animal I said oh, the lasting first impression Is what you're looking for I said oh, is that your first impression And is that good enough for you? Good enough for you Enough for you And is that good enough for you?

 

Vertaling

Hij zet het dier aan Het is die tijd van de dag Hier is kleine Johnny Vanuit de achterstraten van het VK Hij heeft het antwoord Gaat niet weg Wie gaat je goed behandelen Wie gaat de wereld vanavond veranderen ... Vanavond De blijvende eerste indruk Is wat je zoekt Ik zei oh, is dat je eerste indruk En is dat goed genoeg voor jou? Ik wil geen illusie Een power glory ride Loopt niet met de buurtschaduwen Op een death trip body slide Hij geeft niet op En hij zal niet toegeven En hij zal het pas opgeven Hij kruipt in je mooie huid Ik zei oh, de blijvende eerste indruk Is wat je zoekt Ik zei oh, is dat je eerste indruk En is dat goed genoeg voor jou? Hij zet het dier aan Het is die tijd van de dag Om een ??beetje honing te maken In de achterafstraatjes van het VK En hij houdt van het geluid En hij houdt van spelen Gewoon hier wonen en nu jongens Cuz is morgen onderweg Ik zei oh, de blijvende eerste indruk Is wat je zoekt Ik zei oh, is dat je eerste indruk En is dat goed genoeg voor jou? Goed genoeg voor jou Genoeg voor jou En is dat goed genoeg voor jou? De mogelijkheid die hij ziet de mogelijkheid Om de kans te grijpen, ziet hij de mogelijkheid Om het dier aan te zetten Ik zei oh, de blijvende eerste indruk Is wat je zoekt Ik zei oh, is dat je eerste indruk En is dat goed genoeg voor jou? Goed genoeg voor jou Genoeg voor jou En is dat goed genoeg voor jou?