Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: girl panic a

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - girl panic a ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van girl panic a? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals girl panic a .

Origineel

I came by invitation To general Chelsea mayhem Then going on to somewhere Yes I was going somewhere A single random meeting With your eyes and I am beaten And now I'm going nowhere I know I'm going nowhere With all the voices in my head The clever words I never said Of all the things to happen In a girl panic That's driving naked through my mind It's a crush panic She's got me atomized You beg me to get closer Dress falling off your shoulder Then heat is wrapping round us This city strapped around us 'Cause now I sense your mission Is mying demolition And you just hold me under I know I'm going under With all the voices in my head The clever words I never said And you just let it happen In a girl panic That's driving naked through my mind It's a crush panic She's got me atomized In a girl panic The midnight traffic in her eyes Like a hypnotic And I am mesmerized You know you know I want you I know you know I want you With all the voices in my head The clever words I never said And you just let it happen In a girl panic That's driving naked through my mind It's a crush panic She's got me atomized In a girl panic The midnight traffic in her eyes Like a hypnotic And I am mesmerized In a girl panic A crush panic She's a hypnotic It's a girl panic

 

Vertaling

Ik kwam op uitnodiging Voor algemene Chelsea-chaos Ga dan ergens heen Ja, ik ging ergens heen Een enkele willekeurige bijeenkomst Met je ogen en ik ben geslagen En nu ga ik nergens heen Ik weet dat ik nergens heen ga Met alle stemmen in mijn hoofd De slimme woorden die ik nooit heb gezegd Van alle dingen die gaan gebeuren In een meisjes paniek Dat rijdt naakt door mijn hoofd Het is een verpletterende paniek Ze heeft me verstoven Je smeekt me om dichterbij te komen Jurk die van je schouder valt Dan wikkelt de warmte zich om ons heen Deze stad was om ons heen vastgebonden Omdat ik nu je missie voel Is mying sloop En je houdt me gewoon onder Ik weet dat ik onderga Met alle stemmen in mijn hoofd De slimme woorden die ik nooit heb gezegd En je laat het gewoon gebeuren In een meisjes paniek Dat rijdt naakt door mijn hoofd Het is een verpletterende paniek Ze heeft me verstoven In een meisjes paniek Het nachtelijke verkeer in haar ogen Als een hypnotiseur En ik ben gebiologeerd Je weet dat je weet dat ik je wil Ik weet dat je weet dat ik je wil Met alle stemmen in mijn hoofd De slimme woorden die ik nooit heb gezegd En je laat het gewoon gebeuren In een meisjes paniek Dat rijdt naakt door mijn hoofd Het is een verpletterende paniek Ze heeft me verstoven In een meisjes paniek Het nachtelijke verkeer in haar ogen Als een hypnotiseur En ik ben gebiologeerd In een meisjes paniek Een paniekaanval Ze is hypnotiserend Het is een meisjes paniek