Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: michael youve got a lot to answer for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - michael youve got a lot to answer for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van michael youve got a lot to answer for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals michael youve got a lot to answer for .

Origineel

I came over your place today In a roundabout sort of way Nothing holding me, just thepany Gentle giving the afternoon Don't ever try to be any more Michael, you've got a lot to answer for You unlocked some of the doors to my soul And I don't see you for awhile Thinkin' of you will make me smile You never bother me with responsibility Misbehaving in candlelight Don't ever try to give any more Michael, you've got a lot to answer for You got me wakin' up wise to the world Trust you to get caught up in somebody's war You'lle out of it all in time, I'm sure Just remember what friends were put here for Michael, you've got a lot to answer for And I know that you're gonna call If you need me, when you need me If you need me

 

Vertaling

Ik ben vandaag bij je langsgekomen Op een soort rotonde Niets houdt me tegen, alleen het bedrijf Zachte middag Probeer nooit meer te zijn Michael, je hebt veel te verantwoorden Je hebt enkele deuren voor mijn ziel ontgrendeld En ik zie je een tijdje niet Als ik aan je denk, zal ik glimlachen Je stoort me nooit met verantwoordelijkheid Zich misdragen bij kaarslicht Probeer nooit meer te geven Michael, je hebt veel te verantwoorden Je hebt me wijs wakker gemaakt voor de wereld Ik vertrouw erop dat je verstrikt raakt in iemands oorlog Je bent er op tijd uit, ik weet het zeker Onthoud gewoon waarvoor vrienden hier zijn geplaatst Michael, je hebt veel te verantwoorden En ik weet dat je gaat bellen Als je me nodig hebt, als je me nodig hebt Als je me nodig hebt