Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: midnight sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - midnight sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight sun .

Origineel

As I watch you flickering slowly In the shadows nothing to hold It's as if I don't recall Our time before and would it be so wrong Not to remember? There are times I look at you differently Like I'd never seen you before Funny after all we've done You could be someone I don't know at all (Don't know you at all) Catch me I don't want to fall But you pull the mountain from under me Look I'm dangling up in the blue And it's a cartoon coyote eternity Before I drop down to you What am I supposed to do now? There is something beautiful shining In the far off night of your hair Funny for a while it seemed Toe from the sky but it's in your head Yes it fills your head You and I don't always fly Let me go I want to fall Deep into the dark But I'll get back to you And I'll always know how to find you Cause you shine like the midnight sun

 

Vertaling

Terwijl ik je langzaam zie flikkeren In de schaduw niets te houden Het is alsof ik het me niet herinner Onze tijd ervoor en zou het zo verkeerd zijn Niet te onthouden? Soms kijk ik anders naar je Zoals ik je nog nooit heb gezien Grappig na alles wat we hebben gedaan Je zou iemand kunnen zijn Ik weet het helemaal niet (Ik ken je helemaal niet) Vang me, ik wil niet vallen Maar je trekt de berg onder me vandaan Kijk, ik bungel in het blauw En het is de eeuwigheid van een cartooncoyote Voordat ik naar je toe val Wat moet ik nu doen? Er schijnt iets moois In de verre nacht van je haar Het leek een tijdje grappig Teen uit de lucht, maar het zit in je hoofd Ja, het vult je hoofd Jij en ik vliegen niet altijd Laat me gaan, ik wil vallen Diep in het donker Maar ik bel je terug En ik zal je altijd weten te vinden Omdat je schijnt als de middernachtzon