Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: nite runner

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - nite runner ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nite runner? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nite runner .

Origineel

[Simon] You're nocturnal, onlye out at night And I'm learning all the ways you wanna ride 'Cause you're on the roam but not until the darkness arrives And I'm certain, I'll catch up to you one of these times baby, oh [Simon & Justin Timberlake (Timbaland)] Can I get my hands on you tonight? (I must be feeling something) Something tells me I'm in for a ride (I wonder if you see meing) Can I get my hands on you tonight? (Tonight has got me running) Something tells me I'm in for a ride (Right into your nitetime world, 'coz I'm a) [Simon & Justin Timberlake] Night runner - I think I'm falling for you Night runner - your spell has put me under Night runner - what you're gonna do with it now? Night runner, night ah night runner [Simon] Night scatters, when you walk into the room On the shadows I can feel the heat in you Should I be surprised? I see the possiblity moving right across to me It all matters, when I'm getting close to you hey yeah, oh oh [Simon, Justin Timberlake (Timbaland)] Can I get my hands on you tonight? (I must be feeling something) Something tells me I'm in for a ride (I wonder if you see meing) Can I get my hands on you tonight? (Tonight has got me running) Something tells me I'm in for a ride (Right into your nitetime world, 'coz I'm a) [Simon & Justin Timberlake] Night runner - I think I'm falling for you Night runner - your spell has put me under Night runner - what you're gonna do with it now? Night runner, night ah night runner [Simon, Justin Timberlake (Timbaland)] Love it's haunting She wanted to go, she told me Love it's haunting She wanted to go, I can't-can't [Simon & Justin Timberlake] Night runner - I think I'm falling for you Night runner - your spell has put me under Night runner - what you're gonna do with it now? Night runner, night ah night runner

 

Vertaling

[Simon] Je bent nachtelijk, alleen 's nachts buiten En ik leer alle manieren waarop je wilt rijden Omdat je op de zwerf bent, maar niet voordat de duisternis aanbreekt En ik weet zeker, ik zal je een van deze keren inhalen, schat [Simon & Justin Timberlake (Timbaland)] Kan ik je vanavond in handen krijgen? (Ik moet iets voelen) Iets zegt me dat ik een ritje maak (ik vraag me af of je me ziet) Kan ik je vanavond in handen krijgen? (Vanavond heb ik rennen) Iets zegt me dat ik een rit ga maken (Recht in je nitetime-wereld, want ik ben een) [Simon & Justin Timberlake] Nachtloper - Ik denk dat ik voor je val Nachtloper - je betovering heeft me onder de voet gelopen Nachtloper - wat ga je er nu mee doen? Nachtloper, nacht ah nachtloper [Simon] Nacht verstrooit, als je de kamer binnenloopt Op de schaduwen voel ik de hitte in je Moet ik verrast zijn? Ik zie de mogelijkheid naar me toe komen Het maakt allemaal uit, als ik dichter bij je kom hey ja, oh oh [Simon, Justin Timberlake (Timbaland)] Kan ik je vanavond in handen krijgen? (Ik moet iets voelen) Iets zegt me dat ik een ritje maak (ik vraag me af of je me ziet) Kan ik je vanavond in handen krijgen? (Vanavond heb ik rennen) Iets zegt me dat ik een rit ga maken (Recht in je nitetime-wereld, want ik ben een) [Simon & Justin Timberlake] Nachtloper - Ik denk dat ik voor je val Nachtloper - je betovering heeft me onder de voet gelopen Nachtloper - wat ga je er nu mee doen? Nachtloper, nacht ah nachtloper [Simon, Justin Timberlake (Timbaland)] Ik hou ervan dat het spookt Ze wilde gaan, vertelde ze me Ik hou ervan dat het spookt Ze wilde gaan, ik kan het niet [Simon & Justin Timberlake] Nachtloper - Ik denk dat ik voor je val Nachtloper - je betovering heeft me onder de voet gelopen Nachtloper - wat ga je er nu mee doen? Nachtloper, nacht ah nachtloper