Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: perfect day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - perfect day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect day .

Origineel

Just a perfect day Drink Sangria in the park And then later When it gets dark, we go home Just a perfect day Feed animals in the zoo Then later A movie, too, and then home Oh, it's such a perfect day I'm glad I spent it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on Just a perfect day Problems all left alone Weekenders on our own It's such fun Just a perfect day You made me forget myself I thought I was Someone else, someone good Oh, it's such a perfect day I'm glad I spent it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow

 

Vertaling

Gewoon een perfecte dag Drink Sangria in het park En dan later Als het donker wordt, gaan we naar huis Gewoon een perfecte dag Voer dieren in de dierentuin Dan later Een film ook, en dan naar huis Oh, het is zo'n perfecte dag Ik ben blij dat ik het met jou heb doorgebracht Oh, zo'n perfecte dag Je houdt me gewoon vast Je houdt me gewoon vast Gewoon een perfecte dag Problemen zijn allemaal met rust gelaten Weekenders alleen Het is zo leuk Gewoon een perfecte dag Je liet me mezelf vergeten ik dacht dat ik was Iemand anders, iemand goed Oh, het is zo'n perfecte dag Ik ben blij dat ik het met jou heb doorgebracht Oh, zo'n perfecte dag Je houdt me gewoon vast Je houdt me gewoon vast Je gaat oogsten wat je zaait Je gaat oogsten wat je zaait Je gaat oogsten wat je zaait Je gaat oogsten wat je zaait