Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: shelter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - shelter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shelter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shelter .

Origineel

Juste softly to me I the shelter of my heart I watch you from my window, working this vicious road You shudder when the wind blows, Girl you're looking beat and cold Don't know your situation, but you look so alone to me In my imagination this is how the message reads (Reaching out for you're love, for you're love babe) Juste softly to me, (Reaching out.. Calling out for you're love, for you're love babe) In the shelter of my heart Trust my intuition you're the one I've got to know I give without condition wouldn't try to save you're soul Money or reputation doesn't mean a thing to me Specialmunication it's the only thing we need Reaching out... Calling out Juste softly to me Calling out... Hear me now In the shelter of my heat (Reaching out.. calling out for yo're love, for you're love babe) Calling out... Hear me now Juste softly to me (Calling out.. Calling out for you're love babe) Hear me now... do you read me? In the shelter of my heart. Here is no hurt to feel Here is safe for lips unsealed In the shelter of my heart Reaching out, for your love, for your love babe (Juste softly to me) Reaching out, calling out for your love, for your love babe (In the shelter of my heart) Reaching out... Calling out Juste softly to me Calling out... Hear me now In the shelter of my heat (Reaching out.. calling out for yo're love, for you're love babe) Calling out... Hear me now Juste softly to me (Calling out.. Calling out for you're love babe) Hear me now... do you read me? In the shelter of my heart.

 

Vertaling

Juste zachtjes voor mij Ik de beschutting van mijn hart Ik kijk vanuit mijn raam naar deze vicieuze weg Je huivert als de wind waait, Meisje je ziet er verslagen en koud uit Ik ken uw situatie niet, maar u kijkt zo alleen naar mij In mijn verbeelding leest de boodschap zo (Reikend voor je liefde, voor je liefde schat) Juste zachtjes voor mij, (Reikend .. Roepend voor je liefde, voor je liefde schat) In de beschutting van mijn hart Vertrouw op mijn intuïtie, jij bent degene die ik moet kennen Ik geef zonder voorwaarden dat ik niet zou proberen je ziel te redden Geld of reputatie zegt me niets Speciale communicatie is het enige dat we nodig hebben Uitreiken ... Uitroepen Juste zachtjes voor mij Roep ... Hoor me nu In de beschutting van mijn hitte (Uitreiken ... roepen om je liefde, want je bent liefde schat) Roep ... Hoor me nu Juste zachtjes voor mij (Roepend .. Roepend om je liefde schat) Hoor me nu ... lees je me? In de beschutting van mijn hart. Hier is geen pijn te voelen Hier is het veilig voor onverzegelde lippen In de beschutting van mijn hart Reikend naar je liefde, naar je liefdesbabe (Juste zachtjes voor mij) Reik uit, roep om je liefde, voor je liefste schat (In de beschutting van mijn hart) Uitreiken ... Uitroepen Juste zachtjes voor mij Roep ... Hoor me nu In de beschutting van mijn hitte (Uitreiken ... roepen om je liefde, want je bent liefde schat) Roep ... Hoor me nu Juste zachtjes voor mij (Roepend .. Roepend om je liefde schat) Hoor me nu ... lees je me? In de beschutting van mijn hart.