Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: the flame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - the flame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the flame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the flame .

Origineel

I could feel the breeze blowing change Blowing through my doorway Warm and restless just as you walked by Inside of smoky halls a circle drawn And voices call To raise some magic wind in my world Strange coincidence each time you look my way This sinking feeling scares me Know my weakness call it deja-vu Never puy my trust in fate suprises do arrive so late Why should I be suprised by you Straight to the heart straight for this precious shining How do you dare step into my flame One from the heart, one for this precious shining How can you steal my flame Sometimes cards are drawn and the tables turn The waiting game is over Take this dealers hand and steal away the dawn Don't give me any chance to wander back from this innocence Don't give me any chances at all

 

Vertaling

Ik voelde de wind waaien Blaas door mijn deuropening Warm en rusteloos terwijl je langsliep Binnen in rokerige zalen een cirkel getekend En stemmen roepen Om wat magische wind in mijn wereld op te wekken Vreemd toeval elke keer dat je mijn kant op kijkt Dit zinkende gevoel maakt me bang Ken mijn zwakheid noem het deja-vu Geef nooit mijn vertrouwen in het lot verrassingen komen zo laat aan Waarom zou ik verrast zijn door jou Recht in het hart recht voor deze kostbare glans Hoe durf je in mijn vlam te stappen Een uit het hart, een voor deze kostbare glans Hoe kun je mijn vlam stelen Soms worden kaarten getrokken en draaien de tafels Het wachtspel is voorbij Pak de hand van deze dealer en steel de dageraad weg Geef me geen kans om hiervan af te dwalen onschuld Geef me geen enkele kans