Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: the needle the damage done

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - the needle the damage done ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the needle the damage done? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the needle the damage done .

Origineel

I caught you knocking on my celler door I love you, baby, can I have some more Oh, oh, the damage done I hit the city and I lost my pen I watch the needle take another man Gone, gone, the damage done I sing this song because I love the man I know some of you don't understand Milk blood, to keep from running out I seen the needle and the damage done A little part of it in everyone But every junkie is like the setting sun

 

Vertaling

Ik zag dat je op mijn kelderdeur klopte Ik hou van je, schat, mag ik nog wat Oh, oh, de schade aangericht Ik raakte de stad en verloor mijn pen Ik kijk hoe de naald een andere man neemt Weg, weg, de schade is aangericht Ik zing dit lied omdat ik van de man hou Ik weet dat sommigen van jullie het niet begrijpen Melkbloed, zodat het niet opraakt Ik zag de naald en de schade aangericht Een klein deel ervan bij iedereen Maar elke junkie is als de ondergaande zon