Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: duran duran Songtekst: who do you think you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: duran duran - who do you think you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who do you think you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van duran duran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van duran duran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who do you think you are .

Origineel

I'm giving you the news Your domination's through You gave the best you got Now I'm out on top If you're in any doubt, listen to me I've got a right to say If you know what it's all about Who do you think you are? Don't want to be your enemy If I'm not the one you want me to be And I've got to do things the way that I do Always trying to control me Who do you think you are? Our time on earth is running through (This is not a question of my pride) Sometimes I think it's a game to you (Ever wonder how I feel inside?) And sometimes I play along but man I've got a mind! You've got to live with yourself for the rest of your life Do you understand? Everybody asks themselves the question Who do you think you are? Why do you feel ashamed When you can't explain the things I say To other people? It?s just occurred to me A possibility The thought that you might really want to be me?

 

Vertaling

Ik geef je het nieuws Je overheersing is door Je hebt het beste gegeven dat je hebt Nu sta ik bovenaan Als je twijfelt, luister dan naar mij Ik heb het recht om te zeggen Als je weet waar het allemaal om draait Wie denk je dat je bent? Ik wil niet je vijand zijn Als ik niet degene ben die je wilt dat ik ben En ik moet de dingen doen zoals ik dat doe Altijd proberen me te beheersen Wie denk je dat je bent? Onze tijd op aarde loopt door (Dit is geen kwestie van mijn trots) Soms denk ik dat het een spel voor je is (Heb je je ooit afgevraagd hoe ik me van binnen voel?) En soms speel ik mee, maar man, ik heb een geest! Je moet de rest van je leven bij jezelf blijven Begrijp je? Iedereen stelt zichzelf de vraag Wie denk je dat je bent? Waarom schaam je je Als je de dingen die ik zeg niet kunt uitleggen Naar andere mensen? Het is net bij me opgekomen Een mogelijkheid De gedachte dat je me echt zou willen zijn?