Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: durn alejo Songtekst: el martillo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: durn alejo - el martillo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el martillo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van durn alejo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van durn alejo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el martillo .

Origineel

(Alejo Durn) Deni yo estuve en tu casa Le pregunte a tu mama Y me dijo que le pasa Pa' que la viene a busca' (Bis) Deni te andaba buscando Con gran desesperacin (Bis) Me la paso preguntando Y nadie me da razn (Bis) Yo mejor me quede quieto Pero no estaba tranquilo (Bis) Lloraba Sami Barreto Recostado en El Martillo (Bis) Con gran desesperacin Oigame Lucho Campillo (Bis) Ahora he quedado mejor Sin Denilda y sin martillo (Bis)

 

Vertaling

(Alejo Durn) Deni ik was bij jou thuis Ik vroeg je moeder En ze vertelde me wat er mis is Ik heb naar je gezocht. Deni ik was naar je op zoek Met grote wanhoop (Bis) Ik blijf vragen stellen En niemand geeft me een reden (Bis) Ik kan beter stil blijven liggen Maar ik was niet stil. (Bis) Sami Barreto huilde Ik lig op de hamer (Bis) Met grote wanhoop Hoor mij Lucho Campillo (Bis) Nu ben ik beter af. Zonder Denilda en zonder hamer (Bis)