Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: durxi xi alejo Songtekst: los cuatro amigos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: durxi xi alejo - los cuatro amigos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van los cuatro amigos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van durxi xi alejo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van durxi xi alejo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals los cuatro amigos .

Origineel

(Alejo Durn) Mi compadre Pacho Lui' (Bis) Es carioso y amigo As es que me gusta a mi Dice Duque Palomino (Bis) Me deca Jaimen Cabrera Oiga bien lo que le dijo Ay Durn cuando Usted venga Tiene una cuenta conmigo (Bis) Ay compadre Pacho Lui' Prsteme atencin seore' Debe apura' a David Pa' que mueva esos botone' Ay compadre Pacho Luis Prsteme atencin seore' Debe apura' a David Pa' que apriete esos botone'

 

Vertaling

(Alejo Durn) Mijn vriend Pacho Lui' (Bis) Hij is een vriend en een vriend Dat is de manier waarop ik het graag heb. Zegt Duque Palomino (Bis) Ik ben deca Jaimen Cabrera Luister goed naar wat hij je vertelde Ay Durn wanneer je komt Je hebt een rekening bij mij (Bis) Ay compadre Pacho Lui'. Prsteme attention seore'. Je moet opschieten David Ik moet hem die knoppen laten bewegen Ay compadre Pacho Luis Prsteme atencin me seore' Moet opschieten David Om hem op die knoppen te laten drukken