Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dusty springfield Songtekst: haunted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dusty springfield - haunted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van haunted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dusty springfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dusty springfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals haunted .

Origineel

Ooh, hoo I can't eat right I can't sleep nights Oh, honey look at what you've done to me Life is nowhere And it's no fair 'Cause you've got me by the memory Oh, now I feel you near me And see your face In my dreams Every hour all night through Oh, I'm haunted Yes I'm haunted, haunted by you There ain't no doubt I can't get out Of this trouble that you've got me in If I hurt you Didn't mean to Oh, and I'm sorry Ain't the word I've been And if you don't come back to me pretty soon I don't know what I'm gonna do 'Cause I'm haunted Yes I'm haunted, haunted by you, woah, oh Oh, I just can't forget you 'Cause you haunt me everywhere I go Oh I'm begging you Don't say no No, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no And if you don't come back to me pretty soon I don't know what I'm gonna do 'Cause I'm haunted Said I'm haunted,ooh, haunted by you Oh, haunted by you Haunted by you Haunted by you-hoo Haunted by you Oh, haunted by you Baby, haunted by you Ooh, by you

 

Vertaling

Ooh, hoo Ik kan niet goed eten Ik kan 's nachts niet slapen Oh, schat kijk eens wat je me hebt aangedaan Het leven is nergens And it's no fair 'Cause you've got me by the memory Oh, nu voel ik je dichtbij me En zie je gezicht In mijn dromen Elk uur, de hele nacht door Oh, I'm haunted Ja ik ben achtervolgd, achtervolgd door jou Er is geen twijfel mogelijk I can't get out Uit de problemen waar je me in hebt gebracht Als ik je pijn doe Dat was niet mijn bedoeling. Oh, en het spijt me Dat is niet het woord dat ik heb gebruikt En als je niet snel bij me terugkomt Ik weet niet wat ik ga doen 'Cause I'm haunted Yes I'm haunted, haunted by you, woah, oh Oh, ik kan je maar niet vergeten 'Cause you haunt me everywhere I go Oh ik smeek je Don't say no Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee En als je niet snel bij me terugkomt Ik weet niet wat ik ga doen 'Cause I'm haunted Said I'm haunted,ooh, haunted by you Oh, haunted by you Haunted by you Haunted by you-hoo Haunted by you Oh, haunted by you Baby, haunted by you Ooh, door jou