Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dusty springfield Songtekst: the colour of your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dusty springfield - the colour of your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the colour of your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dusty springfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dusty springfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the colour of your eyes .

Origineel

Who am I To say you didn't love me? When I can't remember The colour of your eyes The colour of your eyes I don't know How I missed loving you Still I can't remember The colour of your eyes The colour of your eyes Why didn't you see me Standing there Standing there with dreams of love? To fill the empty shades of grey I can see Now that you're leaving me All the shades of autumn In the colour of your eyes The colour of your eyes The colour of your eyes The colour of your eyes The colour of your eyes

 

Vertaling

Wie ben ik om te zeggen dat je niet van me hield? Als ik me niet kan herinneren De kleur van je ogen De kleur van je ogen weet ik niet Hoe ik gemist heb van je te houden Toch kan ik me niet herinneren De kleur van je ogen De kleur van je ogen Waarom heb je me niet gezien Daar staan Daar staan met dromen van liefde? Om de lege grijstinten te vullen die ik kan zien Nu dat je me verlaat Alle tinten van de herfst In de kleur van je ogen De kleur van je ogen De kleur van je ogen De kleur van je ogen De kleur van je ogen