Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dusty springfield Songtekst: you don’t have to say you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dusty springfield - you don’t have to say you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don’t have to say you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dusty springfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dusty springfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don’t have to say you love me .

Origineel

[Verse 1] When I said I needed you You said you would always stay It wasn't me who changed but you And now you've gone away Don't you see that now you've gone And I'm left here on my own That I have to follow you And beg you to come home? [Chorus] You don't have to say you love me Just be close at hand You don't have to stay forever I will understand Believe me, believe me I can't help but love you But believe me I'll never tie you down [Verse 2] Left alone with just a memory Life seems dead and so unreal All that's left is loneliness There's nothing left to feel [Chorus] You don't have to say you love me Just be close at hand You don't have to stay forever I will understand Believe me, believe me You don't have to say you love me Just be close at hand You don't have to stay forever I will understand [Outro] Believe me, believe me, believe me

 

Vertaling

[Verse 1] Toen ik zei dat ik je nodig had Je zei dat je altijd zou blijven Het was niet ik die veranderde maar jij En nu ben je weggegaan Zie je niet dat je nu weg bent En ik hier alleen ben achtergelaten Dat ik je moet volgen En je smeken om thuis te komen? [refrein] Je hoeft niet te zeggen dat je van me houdt Wees gewoon dicht bij me Je hoeft niet voor altijd te blijven Ik zal het begrijpen Geloof me, geloof me Ik kan het niet helpen dat ik van je hou Maar geloof me Ik zal je nooit vastbinden [Verse 2] Alleen gelaten met alleen een herinnering Het leven lijkt dood en zo onwerkelijk Alles wat overblijft is eenzaamheid Er is niets meer te voelen [refrein] Je hoeft niet te zeggen dat je van me houdt Wees gewoon dicht bij me Je hoeft niet voor altijd te blijven Ik zal het begrijpen Geloof me, geloof me Je hoeft niet te zeggen dat je van me houdt Wees gewoon dichtbij me Je hoeft niet voor altijd te blijven ik zal het begrijpen [Outro] Geloof me, geloof me, geloof me