Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dvicio Songtekst: adios adios

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dvicio - adios adios ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adios adios? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dvicio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dvicio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adios adios .

Origineel

Adiós, adiós Ya me despido sin tener explicación Ya lo que diga o lo que haga está de más Se apaga el fuego de este amor Y aquí me encuentro, en esta habitación tan llena de recuerdos Voy despegando de mi corazón tu foto en mi pared Un corazón que ya no siente nada, un corazón de hielo Que te dejó las heridas abiertas y después se fue No llores más amor, no llores más por mí Porque no me lo merezco Y acuérdate mi amor, y acuérdate de mí Y que no nos sobre el tiempo Adiós, adiós Ya me despido sin tener la solución A tus problemas o a tu vida Ya que más da, si lo que opine está de más "¿Y si me extrañas, vendrás a buscarme?" preguntas con miedo Si no me atrevo a contestarte a eso es porque no lo sé Porque ya siento que estoy destrozando lo que más quería Y algo por dentro me cierra la boca y me para los pies No llores más amor, no llores más por mí Porque no me lo merezco Y acuérdate mi amor, y acuérdate de mí Y que no nos sobre el tiempo

 

Vertaling

Vaarwel, vaarwel Ik neem nu al afscheid zonder uitleg Wat ik zeg of wat ik doe is al overbodig Het vuur van deze liefde is gedoofd En hier ben ik, in deze kamer zo vol met herinneringen Ik pel van mijn hart je foto aan mijn muur Een hart dat niets meer voelt, een hart van ijs Dat liet je wonden open en ging toen weg Huil niet meer liefje, huil niet meer om mij Omdat ik het niet verdien En herinner mijn liefde, en herinner mij En laat de tijd niet te lang zijn Vaarwel, vaarwel Ik neem afscheid zonder de oplossing te hebben En ik zal er voor je zijn Het kan me niet schelen wat je denkt, als wat ik denk te veel is "En als je me mist, kom je me dan zoeken?" vraag je angstig Als ik je geen antwoord durf te geven, is dat omdat ik het niet weet. Omdat ik nu al het gevoel heb dat ik vernietig waar ik het meest van hield En iets binnenin sluit mijn mond en stopt me in mijn sporen Huil niet meer liefje, huil niet meer om mij Want ik verdien het niet En herinner mijn liefde, en herinner mij En laat de tijd niet te lang zijn