Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dvicio Songtekst: enumerate english

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dvicio - enumerate english ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enumerate english? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dvicio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dvicio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enumerate english .

Origineel

You were so beautiful when you where next to me, so beautiful I wouldn't have change a thing about our love Never felt in love like this you never said that you would go all I can think about is "What the hell did I do wrong?" You were killing me so bad If I had a second chance to start again let's wait for get it all Why did you break my heart? Oh tell me, how did we fall apart? cause honestly nothing has change in me Enamórate, te, te, otra vez I want you to look at me right the same way you used to be (Enamórate) te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you so love me, love me, love me like you do Where's the sunshine in the rain? When it's unneeded to feel this pain Kiss me, touch me, love me like you do Flying in a wingless plane when we will never meet again cause all i've got in my head is you You were killing me so bad If I had a second chance to start again let's wait for get it all Why did you break my heart? Oh tell me, how did we fall apart? cause honestly nothing has change in me Enamórate, te, te, otra vez I want you to look at me right the same way you used to be (Enamórate) te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you so love me, love me, love me like you do Sigue enamorándote sigue persiguiéndolo si el impulso viene de tu corazón Como el aire que no ves que se mete en tu interior pase lo que pase siempre seré yo quien te va a querer Enamórate, te, te, otra vez I want you to look at me right the same way you used to be (Enamórate) te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you so love me, love me, love me like you do

 

Vertaling

Je was zo mooi toen je naast me stond, zo mooi Ik zou niets aan onze liefde veranderd hebben Nooit zo verliefd gevoeld je hebt nooit gezegd dat je zou gaan het enige waar ik aan kan denken is "Wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan?" Je vermoordde me zo erg. If I had a second chance om opnieuw te beginnen laten we wachten tot we alles krijgen Waarom heb je mijn hart gebroken? Oh vertel me, hoe zijn we uit elkaar gevallen? cause honestly nothing has changed in me Enamórate, te, te, otra vez Ik wil dat je naar me kijkt precies zoals je vroeger was te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you So love me, love me, love me like you do Where's the sunshine in the rain? When it's unnecessed to feel this pain Kus me, raak me aan, hou van me zoals jij doet Vliegend in een vliegtuig zonder vleugels wanneer we elkaar nooit meer zullen zien cause all I've got in mijn hoofd ben jij You were killing me so bad If I had a second chance om opnieuw te beginnen laten we wachten tot we alles krijgen Waarom heb je mijn hart gebroken? Oh vertel me, hoe zijn we uit elkaar gevallen? cause honestly nothing has changed in me Enamórate, te, te, otra vez Ik wil dat je naar me kijkt precies zoals je vroeger was te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you so love me, love me, love me like you do Sigue enamorándote sigue persiguiéndolo si el impulso viene de tu corazón Como el aire que no ves die je in je binnenste treft pase lo que pase siempre seré yo quien te va a querer Enamórate, te, te, otra vez Ik wil dat je naar me kijkt precies zoals je vroeger was te, te, te, otra vez cause all I need right now it's you so love me, love me, love me like you do