Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwarves Songtekst: back seat of my car

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwarves - back seat of my car ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back seat of my car? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwarves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwarves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back seat of my car .

Origineel

I'm livin' - I'm livin' In the back seat of my car I'm livin' - I'm livin' In the back seat of my car Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey I'm in it- passed out in it In the back seat of my car I'm in it- cheatin' in it Bangin' in the back seat of my car And I hope- and I hope And I hope- and I hope I'm gonna get fucked- I'm gonna get fucked I'm gonna get fucked- I hope I get fucked I wanna get fucked, fucked, fucked, fucked, fucked, fucked, fucked In the back seat of my car

 

Vertaling

I'm livin' - I'm livin' Op de achterbank van mijn auto I'm livin' - I'm livin' Op de achterbank van mijn auto Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey I'm in it- passed out in it Op de achterbank van mijn auto I'm in it- cheatin' in it Bangin' in the back seat of my car En ik hoop... en ik hoop... En ik hoop... en ik hoop... Ik ga geneukt worden- Ik ga geneukt worden Ik ga geneukt worden. Ik hoop dat ik geneukt word. Ik wil geneukt worden, geneukt worden, geneukt worden, geneukt worden, fucked, fucked, fucked In the back seat of my car