Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: act naturally

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - act naturally ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van act naturally? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals act naturally .

Origineel

They're gonna put me in the movies They're gonna make a big star out of me We'll make a film about a man that's sad and lonely And all I have to do is act naturally [Chorus] Well, I bet you I'm gonna be a big star Might win an Oscar you can never tell The movie's gonna make me a big star, 'Cause I can play the part so well Well, I hope youe and see me in the movie Then I'll know that you will plainly see The biggest fool that ever hit the big time And all I have to do is act naturally We'll make a film about a man that's sad and lonely Begging down upon his bended knee I'll play the part but I won't need rehearsing All I have to do is act naturally

 

Vertaling

Ze gaan me in de bioscoop stoppen Ze gaan een grote ster van me maken We maken een film over een man die verdrietig en eenzaam is En alles wat ik moet doen is natuurlijk handelen [Refrein] Nou, ik wed dat ik een grote ster zal worden Misschien win je een Oscar die je nooit kunt vertellen De film maakt me een grote ster, Omdat ik de rol zo goed kan spelen Nou, ik hoop dat je me ziet in de film Dan weet ik dat je het duidelijk zult zien De grootste dwaas die ooit groots is geraakt En alles wat ik moet doen is natuurlijk handelen We maken een film over een man die verdrietig en eenzaam is Bedelend op zijn gebogen knie Ik speel de rol, maar ik hoef niet te repeteren Alles wat ik moet doen is natuurlijk handelen