Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: herees the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - herees the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van herees the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals herees the night .

Origineel

I can see right out my window Walking down the street My girl, with another guy His arms around her Like it used to be with me Hey man, it makes me want to die Yeah yeah yeah Herees Herees the night Herees the night Whoa whoa whoa yeah There they go It's funny how they look so good together Wonder what is wrong with me Why can't I accept the fact She's chosen him And simply let them be Whoa whoa whoa Herees Herees the night Herees the night Whoa whoa whoa yeah She's with him he's turning down the lights And now he's holding her the way I used to do I can see her closing her eyes And telling him lies exactly like she told me too Whoa whoa whoa Herees Herees the night Herees the night Whoa whoa whoa yeah

 

Vertaling

Ik kan vanuit mijn raam kijken Lopend over straat Mijn meisje, met een andere jongen Zijn armen om haar heen Zoals het vroeger bij mij was Hé man, ik wil er dood aan Ja ja ja Hier Hier is de nacht Hier is de nacht Whoa whoa whoa ja Daar gaan ze Het is grappig hoe ze er samen zo goed uitzien Vraag me af wat er mis is met mij Waarom kan ik het feit niet accepteren Ze heeft hem gekozen En laat ze gewoon zijn Whoa whoa whoa Hier Hier is de nacht Hier is de nacht Whoa whoa whoa ja Ze is bij hem, hij doet het licht uit En nu houdt hij haar vast zoals ik vroeger deed Ik zie haar haar ogen sluiten En hem vertellen liegt precies zoals ze mij ook vertelde Whoa whoa whoa Hier Hier is de nacht Hier is de nacht Whoa whoa whoa ja