Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: i don t care just as long as you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - i don t care just as long as you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t care just as long as you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t care just as long as you love me .

Origineel

Well I don't care if the sun don't shine I don't care if the bells don't chime Just as long as you love me And I don't care if the tops don't spin I don't care if the gins won't gin Just as long as you love me So darling let it rain let it snow let the cold north wind blow Just as long as you love me North or south east or west you know I will stand the test Just as long as you love me [Guitar] Well I don't care if the birds don't sing I don't care if the bells don't ring Just as long as you love me I don't care if the world don't turn I don't care if the fire don't burn Just as long as you love me So darling let it rain... Oh darling just as long as you love me

 

Vertaling

Nou, het kan me niet schelen of de zon niet schijnt, het kan me niet schelen of de bellen niet klinken Zolang je van me houdt En het kan me niet schelen of de toppen niet draaien. Het kan me niet schelen of de jenevers niet gin Zolang je van me houdt Dus schat, laat het regenen, laat het sneeuwen, laat de koude noordenwind waaien Zolang je van me houdt Noord of zuid oost of west weet je dat ik de test zal doorstaan Zolang je van me houdt [Gitaar] Nou, het kan me niet schelen of de vogels niet zingen, het kan me niet schelen dat de bellen niet rinkelen Zolang je van me houdt Het kan me niet schelen of de wereld niet draait. Het kan me niet schelen of het vuur niet brandt Zolang je van me houdt Dus lieverd, laat het regenen ... Oh lieverd, zolang je van me houdt