Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: if you were me and i were you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - if you were me and i were you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you were me and i were you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you were me and i were you .

Origineel

If You Were Me And I Were You And I Should Do The Things You Do Would You Still Love The Way I Keep On Loving You Of All The Times You've Been Untrue If I Should Be That Same Way Too Just Tell Me Now What Would You Do IF You Were Me And I Were You INSTRUMENTAL Someday My Love May Grow Cold And I'll Love You No More I Know Think Of All The Unkind Things You Shouldn't Have Done I Still Love You Even Tho Your Love For Me You Never Show Just Tell Me Now What Would You Do If You Were Me And I Were You If You Were Me And I Were You And I Should Do The Things You Do Would You Still Love The Way I Keep On Loving You Of All The Times You've Been Untrue If I Should Be That Same Way Too Just Tell Me Now What Would You Do If You Were Me And I Were You

 

Vertaling

Als jij mij was en ik jou was En ik zou de dingen moeten doen die je doet Zou je nog steeds van de weg houden Ik blijf van je houden Van alle tijden ben je onwaar geweest Als ik dat ook zou moeten zijn Vertel me nu gewoon wat je zou doen ALS je mij was en ik jou was INSTRUMENTEEL Op een dag kan mijn liefde koud worden En ik zal niet meer van je houden, ik weet het Denk aan alle onvriendelijke dingen Je had het niet moeten doen Ik hou nog steeds van je, zelfs Je liefde voor mij die je nooit laat zien Vertel me nu gewoon wat je zou doen Als jij mij was en ik jou was Als jij mij was en ik jou was En ik zou de dingen moeten doen die je doet Zou je nog steeds van houden De manier waarop ik van je blijf houden Van alle tijden ben je onwaar geweest Als ik dat ook zou moeten zijn Vertel me nu gewoon wat je zou doen Als jij mij was en ik jou was